Elin Björkegren

Elin Björkegren

Diplomerad Medicinsk Massageterapeut
Certifierad Personlig Tränare
Certifierad massör av branschrådet Svensk Massage

Hej!
Elin heter jag och jag bor tillsammans med min familj på Hammarö.
Jag har jobbat inom friskvård hela mitt arbetsliv, då hälsa och välmående är något jag alltid brunnit för. Först efter gymnasiet utbildade jag mig till badmästare och jobbade då med friskvård på Sundstabadet här i Karlstad i 7 år, för att sen ta steget att 2014 utbilda mig vidare till personlig tränare via AFPT. Min licens som personlig tränare är EHFA klassad, vilket är den högsta man kan få i Sverige.
Efter att ha arbetat med det ett par år kände jag att jag ville få mer kunskap och vidareutbilda mig. Då intresset för massage alltid varit stort valde jag att utbilda mig till medicinsk massageterapeut med examen januari 2016, och har sen dess jobbat med många olika typer av behandlingar, allt från svensk klassisk massage till mer avancerad djupgående massage. Min fritid ägnar jag mycket åt familj och vänner, och styrketränar mycket. Ett av mina stora intressen är olika typer av kroppsbyggning och har tävlingserfarenhet i bodyfitness.

Det jag gillar mest med mitt yrke är att få vara med och göra skillnad, att få människor att få tillbaka livskvalitén. Och här på min arbetsplats HälsoCentrum finns kompetens inom allt från kiropraktik till kostrådgivning och träning, vilket ger patienterna ett stort urval av service och vi kan hjälpa de allra flesta med vad just den är i behov av. Samarbetet mellan oss olika vårdgivare skapar trygghet och glädje hos patienterna.

<< Tillbaka till personal