Amrita Lindell

Amrita Lindell

Diplomerad massageterapeut

Jag heter Amrita Lindell och är född och uppvuxen i Stockholm. Jag har sedan länge haft ett intresse av hälsa och friskvård och har därför under många år studerat ämnen som rör detta. Jag har alltid varit aktiv, och gillar att åka skidor, skridskor, springa, simma och vandra. Att vara ute i naturen betyder mycket för mig. Jag förstår sambandet mellan att leva hälsosamt och må bra både för kroppen och själen och försöker att leva som jag lär.

1999 utbildade jag mig till diplomerad massageterapeut från Axelssons gymnastiska institut i Stockholm och har jobbat i snart 20 år med massagebehandlingar på olika ställen, däribland haft egen massagepraktik, gett massage på olika företag samt jobbat som massageterapeut på Yasuragi, det japanska badet som ligger utanför Stockholm. Jag har under åren vidareutbildat mig i olika massagetekniker såsom hot stone, energimassage och wellness massage air, samt utbildat mig och jobbat parallellt som yoga-, qi gong- och meditationslärare.

Mina massagebehandlingar är individuellt anpassade utifrån dina behov, allt från mjukt avslappnande till djupt behandlande massage med stretch och triggerpunktsbehandling.

Jag vill möta dig som patient utifrån ett helhetsperspektiv och ger därför även gärna råd om träning, stretch, kost samt andra livsstilsförändrande åtgärder för att uppnå ett sån bra och varaktig god hälsa som möjligt. Det är viktigt för mig att du ska känna dig trygg, sedd och väl omhändertagen. Sedan sommaren 2017 bor jag i Molkom och arbetar på HälsoCentrum i Karlstad. Jag ser det som mycket positivt att samarbeta med våra duktiga kiropraktorer här på HälsoCentrum och tycker att det är roligt att jobba långsiktigt och friskvårdande på det sätt vi gör här, med många nöjda och återkommande patienter.

<< Tillbaka till personal