Cazandra Sommersand Rosengren

Cert. Massör, kostrådgivare och personlig tränare

 

Hej

Mitt namn är Cazandra och jag kommer ifrån Karlstad, jag har under livet bott lite överallt men är sedan några år sedan tillbaka i Karlstad och här vill jag stanna.

Jag är certifierad personlig tränare, kostrådgivare och massageterapeut men också även diplomerad coach i samtalsmetodik och hälsoprofilsbedömare (HPB). Jag valde att utbilda mig till detta för att kunna göra skillnad i människors liv, jag vill kunna förbättra människors vardag och få dem att må bra. Jag fascineras av hur allt i kroppen hänger ihop, både kroppsligt men också hur även träning och kost påverkar den. Jag letade efter många utbildningar inom träning och hälsa och valde till slut Molkoms Folkhögskola då jag hade hört mycket bra om dem och deras kunskaper. Förutom massage, kost och träning så har jag erfarenhet av konditionstester på cykel, SDI (strength deployment inventory), zonterapi, FAR (fysisk aktivitet på recept), entreprenörskap och affärsmässighet.

Jag har alltid varit intresserad av träning och gick därför dans på gymnasiet, där jag fick lära mig att jobba tillsammans med människor på ett nära sätt med mycket kommunikation och att få lära känna kroppen in och utantill, idag är dans fortfarande min största hobby. Vi brukade massera varandra efter lektionerna i skolan och när jag märkte att det gjorde skillnad på mig så visste jag att det är kroppen som jag vill arbeta med och lära mig mer om. Min utbildning och kunskap har definitivt ändrat min syn på min egen träning idag och det är just det som jag vill hjälpa andra med, motivera dem till en bättre livsstil.

Jag jobbar nu på HälsoCentrum i Karlstad där jag erbjuder klassisk massage men också djupgående/behandlande idrottsmassage som ibland även kan avslutas på ett avslappnande sätt. Jag anpassar mig alltid efter patienternas önskemål, jag finns här för din skull. Här på HälsoCentrum lär vi oss av varandra och om du har flera olika problem så finns vi alla här för att hjälpa till. Jag lär mig nya saker varje dag och det bästa är att man bli aldrig någonsin blir fullärd

<< Tillbaka till personal