Försäkringsbolag

För att göra det mer ekonomiskt lönsamt för dig som patient, har HälsoCentrums kiropraktorer tecknat avtal med Cardif Nordic, LänsförsäkringarSkandia, DKV, SEB och Falck health care.

Gym och frisksportsanläggningar

Våra patienter får reducerat pris samt en instruktörsledd genomgång, första gången de besöker de gym vi har avtal med. Träningsövningarna som du får, blir utformade i samråd med din vårdgivare på HälsoCentrum och personal på Livskraft och Karlstads Atletklubb.

Sjukvård

Vi samarbetar med alla vårdgivare i Värmland. Dessutom har vi ett röntgenavtal med Karlskoga Lasarett, där vi snabbt och effektivt kan remittera dig för en privat röntgentagning om så önskas. Vidare använder vi även andra privata röntgeninstitut runt om i landet vid behov, utifall du som patient behöver exempelvis en magnetkameraundersökning.

Företag

Vi tecknar löpande avtal med olika företag. Detta görs för att på bästa sätt tillgodose deras behov av professionell och effektiv företagshälsovård.

Övrigt

Har du en önskan om att vi skall teckna ett avtal med ditt företag, något annat försäkringsbolag eller liknande, kan du ringa oss på telefonnummer 054-212169.

Välkommen!