Försäljning2020-02-10T09:30:26+01:00

Försäljning

Försäljning

Vi har specialicerat oss på att sälja produkter som kan ha en gynnsam effekt på våra patienters vardag. Till detta säljer vi också träningsprodukter, men de måste utprovas för varje användare.

Royal Rest®

Vi på HälsoCentrum säljer och rekommenderar nackkudden Royal Rest®.
Denna kudde var ”bäst i test” vid den enda forskningsstudie som gjorts inom detta ämne.

Våra priser för denna nackkudde är:

  • Royal Rest Sensus med viskoelastiskt skum 700 kr

  • Royal Rest standard 600 kr

Sov så gott…

Back App

Back App – sadelstolen som tränar ryggen när du sitter!

För mycket sittande och felaktiga sittställningar är en av de främsta orsakerna till ryggproblem. Ryggont är också den största enskilda posten vad gäller kostnader för sjukfrånvaro. Med Back App-stolen sitter man på ett bra och korrekt sätt med naturlig svank och tränar samtidigt ryggmuskulaturen.

Efter samma princip som att med balansbräda rehabilitera och träna vrister och knän, har man med Back App skapat en stol som ger dig möjlighet att träna den djupa, viktiga stöd- och stabiliseringsmuskulaturen runt ryggraden under tiden du arbetar. Denna muskulatur som sällan tränas är mycket viktig för att förebygga besvär i nacke och rygg.

Läs mer här

Linnex

Används för att lindra muskelvärk, ledvärk och hjälper dig att förhindra belastningsskador. Antiinflammatoriska egenskaper, tack vare salicylsyra. Avslappnande effekt genom capsicin och mentol. Fungerar även förebyggande mot sträckningar och och har en mycket snabb effekt. Lätt att använda – behöver ej masseras in! Snabbverkande och unik långtidsverkan.

Träningsproduker

Mer info kommer

Vid frågor, kontakta oss!

Kontakta oss för tidsbeställning och om du har frågor. Vi hjälper dig till en bättre hälsa.

Till toppen