Donationer & Våra fadderbarn

Donationer & Våra fadderbarn

Vi på HälsoCentrum vill vara med och ta vårt ansvar genom att stödja några utsatta barn runt om i världen. Vi donerar därför alla våra faktureringsavgifter via Plan till klinikens fyra fadderbarn (se nedan). Bidragen hjälper också till med utvecklingen i området där barnen bor.

Donationer i enlighet med våra grundvärderingar

HälsoCentrums policy har alltid varit att vi vill behandla andra på samma sätt som vi själva skulle vilja bli behandlade, om vi befann oss i samma situation. Detta ger en trygghet för den som är patient på kliniken, men vår ambition har alltid varit större än så. Då och då uppstår naturliga katastrofer runt om i världen, där oskyldiga människor blir drabbade och liv går till spillo. Vi har därför beslutat att vår policy även skall försöka påverka omvärlden till det bättre. Sättet vi valt att göra detta på, är att donera en del av vårt överskott som hjälp till nödställda världen över.

Den 26 december 2003 skakades staden Bam och dess omgivningar i södra Iran av en jordbävning som mätte 6,8 på richterskalan. Man beräknar att antalet döda i denna katastrof översteg 40 000 människor. I ett försök att hjälpa de nödställda, donerade HälsoCentrum 10 000 kronor till räddningsaktionerna och återuppbygganden.

Den 26 december 2004 utlöste ett jordskalv i Indiska oceanen, som mätte 9,15 på richterskalan, en enorm tsunami som beräknas ha dödat 225 000 människor. Samtidigt hade vi på HälsoCentrum vår semesterfirande sekreterare på Phi-Phi öarna i Thailand. Lyckligtvis kom hon hem välbehållen, men alla hade inte samma tur. Som en naturlig del i vår policy, donerade vi 25 000 kronor till akuthjälp och återuppbyggnadsarbetet som krävdes i de drabbade områdena.

Vi har även bestämt att försöka hjälpa några barn till ett bättre liv genom att vara deras fadder. Alla våra faktureringsavgifter går därför oavkortat till dem och summan påverkas inte av andra katastrofer.

Avslutningsvis skulle vi vilja citera ett tal av BJ Palmer, vilket ligger i linje med våra grundvärderingar: “We never know how far reaching something we may think, say, or do today, will effect the lives of millions tomorrow.”

  VÅRA FADDERBARN

SARIFA ZAKEY – Niger, född 1996

MARIA BERMUDEZ – Nicaragua, född 1999

PRABIN UPRETI – Nepal, född 2004

JASMIR CASTILLO – Nicaragua, född 2006

Vid frågor, kontakta oss!

Kontakta oss för tidsbeställning och om du har frågor. Vi hjälper dig till en bättre hälsa.